Besøgscenter Skamlingsbanken

Besøgscenter Skamlingsbanken

Hotel Benniksgaard

Hotel Benniksgaard

Gråsten Slot og Slotskirke

Gråsten Slot og Slotskirke

Sønderborg Slot

Sønderborg Slot

Cathrinesminde Teglværk

Cathrinesminde Teglværk

Løgumkloster - Klosterkirken og Refugiet

Løgumkloster - Klosterkirken og Refugiet

Agerskov Kro

Agerskov Kro

3 dages tur til Sønderjylland

Dybbøl Mølle

Dybbøl Mølle

Turen er fra den 10. - 12. maj 2022

Dag 1: Afgang fra Midtdjurshallen kl. 8.00, herefter køres der mod syd, undervejs er der kaffe og rundstykker. Efter kaffen forsættes til Skamlingsbanken, for at se det nye besøgscenter som blev åbnet den 12. maj 2021. Vi spiser frokost på centeret inden vi fortsætter til Genforeningsmuseet, som ligger der hvor Christian den 10. red over grænsen på den hvide hest.

Efter besøget på Genforeningsmuseet kører vi til Hotel Benniksgaar ved Rinkenæs, hvor vi skal bo på denne tur. Efter indkvartering er der middag og hygge.

Dag 2: Efter en forhåbentlig en god nats søvn, dejlig morgenmad og nogle har måske set solopgangen over Flensborg Fjord. I dag starter vi turen med at besøge Gråsten Slot, hvor vi skal se kirken (begrænset åbningstid hvis der er besøg af de kongelige) Herfra kører vi til Dybbøl Mølle og ser udstillingen på egen hånd, herefter kører vi til Sønderborg. Her er det på egen hånd med hensyn til frokost og evt. bytur.

Eftermiddagen skal vi bruge på Cathrinesminde Teglværk, hvor vi får en rundvisning med en af de frivillige. Herefter er der en kort køretur tilbage til hotellet.

Dag 3: Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører forbi Kruså og Frøslev til Højer Pølser, her bliver der mulighed for at handle i butikken. Herfra kører vi til Løgumkloster og ser klosterkirken og Refugiet. Når vi har set Klosterkirken og Refugiet kører vi til Agerskov Kro og spiser middag. Godt mætte sætter vi os igen i bussen og kører nordpå mod Vejle, her holder vi en pause og ser Fjordens Hus. Vi sætter os igen i bussen og kører det sidste stykke hjem, forhåbentlig med en masse gode indtryk fra turen.

Indkluderet i turen: Bus, kaffe og rundstykker 1. dag, frokost, entre til Skamlingsbanken, Genforeningsmuseet, Dybbøl Mølle, Teglværket, Hotel med halv pension, samt middag på vej hjem.

Prisen for denne tur er 2875,- kr. tillæg for enkeltværelse 750,-kr.

Men som medlem af Midtdjurs Pensionistforening skal du kun betale 2000,- kr. og ønsker man enkeltværelse kun 500,- kr. ekstra. Drikkevarer er for egen regning.

Tilmelding til Sven-Erik Pedersen 21 44 89 71

Alle arrangementer betales efter tilmelding på konto 7301-1091847 eller på mobilpay nr. 895160 (skriv hvilket arrangement der betales til)  

Tilmelding er først gyldig når beløbet er betalt.

Efter betalingen vil i modtage en SMS som kvittering.

Del siden